Hyra Fotobås

Hyra Fotobås

Här kan du läsa om de tjänster inom fotobås som vi erbjuder. Utöver att erbjuda er att hyra fotobås kan vi också ordna komplett ljud, ljus till er fest såsom dj med utrustning samt uthyrning av lokal och tält m.m

Fotobås
Tack vare att vi har ett stort utbud av olika fotobås tillgängliga och även ett nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda fotobås både i Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet. Exempelvis vid företagsevent såsom kickoff, firmafester eller vid privata tillställningar som bröllop och födelsedagskalas.

Om ditt företag eller sällskap ska på en konferens, team building-aktiviteter, eller annan form av evenemang är ett fotobås ett perfekt sätt att maximera festen. Slipp onödiga kostnader med en fotograf, låt gästerna ta ett kort i våra exklusiva fotobås. Aktivera gästerna med ett budskap som de enkelt kan dela i sociala medier genom fotobåset och stärk ert varumärke på ett naturligt sätt. Ta kort i större sällskap och grupper med våra största fotobås där flera kan sitta samtidigt.

Hyra fotobås för eventet eller aktiviteter i Stockholm
Av oss går det bra att hyra fotobås till t.ex. företagsevent och företagsaktiviteter i Stockholm. Du bestämmer naturligtvis själv vilket fotobås, men vid större event med större grupper passar vårt Medium eller Large bås bäst. Vi kan se till att fotobåset kommer levererade med ert varumärke, budskap eller koncept för kvällen allt för att förstärka upplevelsen.

Vi ser till att ni har ett fotobås tillgängligt under den tid ni önskar och det går givetvis bra att hyra fotobåset under en eller flera dagar. Vi har mängder olika typer av rekvisita såsom peruker, hattar, glasögon och utklädnader för att passa in till ert event. Vi kan även ta fram en unik bakgrundsvägg eller en s.k green screen för ert fotobås. Allt görs på beställning i vår verkstad i Stockholm, kontakta oss för mer information!

Fotobås till bröllop
När man ska gifta sig brukar det vara mycket man måste planera. Fotografen ska ta foton på brudparet, under vigseln och på gästerna. Ibland kan det vara svårt att samla och få med alla gäster. Att hyra ett fotobås löser det problemet så att ni kan lägga mer tid och pengar på andra delar av planeringen. Vi levererar fotobåset, demonstrerar hur det fungerar och kan även vara på plats under bröllopet. Vi ser till att fotobåset är redo att användas när ni önskar och när festen är slut senare på kvällen tar vi hand om fotobåset. Det brukar vara en både praktisk och prisvärd lösning jämfört med att försöka koordinera en fotograf.

Fotobås åt föreningar
Fotomaten har stor erfarenhet av att understödja olika typer av föreningar med fotobås, till exempel när en idrottsförening anordnar en turnering eller match Lagfoton som sedan kan skrivas ut i fullstort format och användas i klubbstugan. Idrottsföreningar har rabatterade priser när de hyr fotobås av oss.

Fotobås till födelsedagsfesten
Om ni är ett gäng vänner eller ett företag som vill föreviga festen är fotobås ett utmärkt komplement. Vi skräddarsyr vårt fotobås efter era villkor och kan både stripe och branda hela båset efter ert koncept.

Extratjänster
Utöver våra trevliga fotobås kan vi även erbjuda kompletterande tjänster som brukar vara uppskattade. Fotoalbum där vi samlar alla tagna porträtt från eventet i ett fint album. Vi kan ordna med dj, från enklare spelning till helhetsgrepp med ljud och ljus. Vi hjälper er med planeringen av festen så att allt flyter på smidigt och blir precis som ni vill ha det.