Om oss

Eventbusters är specialisten inom fotobås.

Våra fotobås är handtillverkade utifrån ritning och grunden av robust material. Med den absolut senaste teknologin för att bemöta högt ställda krav på kvalité och drift. Vi har flera års erfarenhet av eventproduktion och har sedan 2014 anordnat företagsevent, idrottsevenemang, bröllop och andra privata fester.

Eventbusters grundades med vår kärlek till ett lyckat event. Att hyra fotobås eller photo booth kan uppleves som krångligt då man kan ha svårt att se slutprodukten på plats på bröllopet eller festen. Vi hjälper er hela vägen med konkreta tips och råd för bästa möjliga leverans. För oss är det viktigt att slutprodukten blir bäst när kommer till att hyra fotobås. Vi erbjuder högkvalitativa utskrifter med unika möjligheter för branding. Valfri design och text på utskrift, självklart i passformat och även med möjligheten att skicka kortet digitalt. Via fotobåset kan du enkelt dela fotot via sociala medier.

Vi har flera olika typer av fotobås och fullstora photo booths för uthyrning i olika storlekar, tveka inte att kontakta oss för en offert.

Fotobås